Vacature Hoger Veiligheidskundige

Hoger Veiligheidskundige in Nijmegen

Als Hoger Veiligheidskundige binnen deze organisatie heb je een veelzijdige functie waarbij elke dag anders is.
Je vervult (al tijdens de voorbereiding van verschillende projecten) een ondersteunende en adviserende rol richting het projectmanagement op het gebied van veiligheid en milieu en ziet erop toe dat er daadwerkelijk veilig wordt gewerkt. 
Om ervoor te zorgen dat alle betrokken medewerkers bewust bezig zijn en blijven met veiligheid en milieu, organiseer je onder andere verschillende coachingsmomenten, toolboxmeetings en werkplekinspecties.
Alle zaken op het gebied van veiligheid en milieu leg jij vast in VGM-dossiers, die je per project beheert.
Bij bodemsaneringen speel jij een cruciale rol als kwaliteitsverantwoordelijke persoon (KVP), en waarborg jij BRL SIKB 7000 en CROW 400.
Heb jij alles in je om de rol van Hoger Veiligheidskunde te vervullen bij deze opdrachtgever? Reageer dan nu op deze vacature!


Functie:Hoger Veiligheidskundige
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.nijdam@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 33 61. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Hoger Veiligheidskundige Eminent Groep 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures