GEMEENTEBLADMelding voor het verwijderen van asbest (Regulier) op de locatie Citroenvlinderstraat 11 te Nijmegen zaaknummer MA24.00254

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De Gemeente Nijmegen heeft een melding op grond van de Omgevingswet ontvangen. De melding is gedaan voor het verwijderen van asbest (Regulier) op de locatie Citroenvlinderstraat 11 te Nijmegen.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een melding wordt bij de gemeente gedaan om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de melding van de activiteit?Een melding leidt niet tot een besluit. Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.Heeft u vragen over de melding van de activiteit?U kunt de melding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nijmegen. Bekijk alle Bekendmakingen Nijmegen in .

https://nijmegenleeft.nl/bekendmakingen-nijmegen/

Deel dit bericht:

Redactie Nijmegenleeft

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nijmegenleeft. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nijmegen.

Gerelateerde berichten