Vacature Enthousiaste, Flexibele Taxichauffeurs

Enthousiaste, Flexibele Taxichauffeurs in Nijmegen

taxi sanders nijmegen

Werken bij Taxi Sanders Nijmegen

Taxi Sanders - net even iets anders

Taxi Sanders Nijmegen is altijd op zoek naar enthousiaste, flexibele taxichauffeurs (zzp'ers) in het bezit van de vereiste taxipas om ons team te versterken. Zowel dag en/of nachtdiensten en weekendiensten.

Ervaring met taxirijden in Nijmegen is een pre. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je cv naar: en wij nemen contact met je op.

Onderscheidend in taxi vervoer Nijmegen

Taxi Sanders Nijmegen is onderscheidend op het gebied van taxivervoer in de regio Nijmegen. Niet voor niets zijn we het grootste taxibedrijf in de regio. Dat komt door onze service- en klantgerichtheid. Door onze ervaren en vriendelijke taxichauffeurs. En door onze 100% betrouwbaarheid. Bestel een taxi bij taxi Sanders Nijmegen en u kunt erop vertrouwen dat deze er op tijd zal zijn.


Th. van Heereveldstraat 9a
6551 AK Weurt (Nijmegen)Functie:taxichauffeur
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Taxi Weurt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Enthousiaste, Flexibele Taxichauffeurs Taxi Weurt 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures