Vacature Emballage Medewerker

Emballage Medewerker in Nijmegen

EMBALLAGE MEDEWERKER

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij komt te werken in het retoursorteercentrum. Dagelijks komen hier meer dan 800 rolcontainers 1200 lege kratten, lege flessen en overige emballage terecht! Om dit allemaal in goede banen te leiden en orde in het magazijn te bewaren, ga jij je bezighouden met:

  • het legen van rolcontainers met emballage-kratten;
  • het sorteren en controleren van emballage zoals flessen en kratten;
  • het op de juiste plek leggen van pallets.

Is alle emballage gesorteerd en trek je de deur dicht achter een opgeruimd magazijn? Dan kan jij met een gerust gevoel naar huis!

Wie ben jij?

Je bent flexibel, handig en niet onbelangrijk: lekker positief ingesteld! Zie jij iets fout gaan? Dit pak je proactief aan en los je meteen op!

Je wordt onderdeel van de dagploeg, daarom ben je flexibel beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00. De wereld van food draait altijd door, dus het is voor jou geen probleem om af en toe in weekenden en op feestdagen flexibel beschikbaar te zijn.

Wat krijg je van ons?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Je geniet van 25 vakantiedagen en daarnaast bieden we je een moderne werkplek in een groeiend bedrijf. Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food en aanverwante non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap negen jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

En, kom jij ons team versterken?

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met , Manager Transport & Logistiek ). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Linda van Alken, HR Manager ).

Functie:emballage medewerker
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CHEFS CULINAR via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Emballage Medewerker CHEFS CULINAR 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures