Vacature Commercieel Medewerker

Commercieel Medewerker in Nijmegen

Commercieel medewerker

Als Commercieel Medewerker ben je niet zomaar een schakel; je bent de sleutel tot onze groei én een duurzame toekomst. ✨ Hier zijn de aantrekkelijke aspecten van jouw toekomstige avontuur:

Ben jij klaar voor een dynamische reis binnen een innovatieve startup die de wereld van duurzame mobiliteit vormgeeft? Als Commercieel Medewerker bij Plugz, speel jij een sleutelrol in het vormgeven van onze groei en ontwikkeling én lever je ook een directe bijdrage aan een duurzame en maatschappelijk verantwoorde toekomst.

Als Commercieel Medewerker bij Plugz benut je niet alleen de kansen; je creëert ze. Je stapt met overtuiging het onbekende terrein in, met de vrijheid om je eigen salesstrategieën te implementeren. In een dynamische omgeving werk je zij aan zij met een ambitieus en hecht team dat niet alleen collega's zijn, maar ook gelijkgestemde avonturiers.

Jouw missie reikt verder dan het omzetten van leads naar klanten. Als gids door de salesfunnel sluit je niet alleen deals; je blijft betrokken bij klanten via accountmanagement. Jij bent de cruciale schakel in het vormgeven van ons algehele salesbeleid. De uitdagingen die je aangaat, vertellen het verhaal van jouw heldhaftige reis om de verkoopkampioen bij Plugz te worden.

In een team waar innovatie en kansen samenkomen, zoeken wij een gedreven persoon die niet alleen uitdagingen omarmt, maar ze ook overtuigend verkoopt, met een uitstekende beheersing van de Engelse taal. En dit alles mag je doen vanuit onze fijne werklocatie met enthousiaste en gezellige collega's in het bruisende centrum van Nijmegen.

Hier is een blik op jouw toekomstige avontuur:

 • Leads omzetten: Jouw skills brengen leads tot leven en transformeren ze in loyale klanten.
 • Commerciële strategie en uitvoering: Niet alleen het uitbrengen en opvolgen van offertes en orders, maar ook het mede opstellen, bewaken en uitvoeren van commerciële actieplannen.
 • Actieve promotie: Jij bent de stem van Plugz, proactief benaderend, en enthousiast promotend bij nieuwe klanten en prospects.

Durven, doen en verkopen als geen ander. Ben jij klaar voor deze reis? Sluit je aan bij Plugz, waar elke dag een nieuw avontuur is.

Wat breng je mee

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in sales.
 • Commerciële instelling met lef en sterke communicatieve vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Affiniteit met duurzame energie en de transitie naar elektrisch rijden.
 • Kennis van SAAS producten is een pre.
 • Last but not least, je herkent jezelf in de kerncompetenties van Plugz: Creativiteit, Flexibiliteit, Doorzettingsvermogen, Samenwerking en Leergierigheid.

Wij zijn

Plugz is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf met grote ambities in de wereld van elektrisch rijden. Ons innovatieve platform leidt de transitie naar duurzaam laden voor organisaties zoals logistieke partijen, hotels en kantoren. We zijn trots op de selectie als finalist voor de Laad Infra Innovatie award 2023, een erkenning van onze toewijding aan innovatie en duurzame mobiliteit!

Bij Plugz geloven we dat de toekomst van vervoer niet alleen duurzaam maar ook efficiënt moet zijn. Onze visie is gebaseerd op het idee van "doe meer met minder", waarbij we ons richten op het maximaliseren van het gebruik van bestaande oplaadinfrastructuur in plaats van het bouwen van extra oplaadpunten.

Wij streven naar een toekomst waarin elektrische laden niet alleen een milieuvriendelijke keuze is, maar ook een gemakkelijke en schaalbare optie moet zijn voor iedereen. Met onze innovatieve en slimme softwareoplossingen willen we de beschikbare infrastructuur optimaal benutten en het laadproces voor gebruikers op locatie en onderweg te vereenvoudigen en verbeteren.

Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met bestaande oplaadinfrastructuur en de efficiëntie van het oplaadproces te verbeteren.

Bij Plugz heerst een cultuur van creativiteit en vertrouwen, waar pionieren en innoveren gepaard gaat met vallen en opstaan. Diversiteit en inclusiviteit zijn voor ons de sleutels tot innovatie en succes. Op dit moment bestaat Plugz uit 10 medewerkers, gezien onze grote ambities verwachten we de komende periode verder uit te breiden. In deze functie rapporteer je aan het management.

Ben jij klaar om met ons het verschil te maken?

Wij bieden jou

 • Een uitdagende baan bij een ambitieuze startup;
 • Een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte;
 • Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.250,- bij fulltime dienstverband afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Bonusregeling afhankelijk van behaalde resultaten;
 • Vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris;
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een fijne werkplek met energieke collega's in het centrum van Nijmegen met alle faciliteiten binnen handbereik;
 • Een mobiele telefoon en een laptop;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, wij vinden het namelijk belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit: we bieden je ruimte voor wekelijks sporten en sportcontributie vergoeding;
 • Geplande en ongeplande borrels om successen te vieren.

Voor inhoudelijke vragen neem contact op met , , via of

Wil je de sfeer proeven en nader kennismaken? Kom langs voor een kop koffie op onze prachtige locatie.

Praktische informatie en solliciteren

Je kunt solliciteren door een mail te sturen aan via met jouw CV en motivatie (in eigen gekozen vorm).

Tijdens het wervingsproces worden sollicitaties beoordeeld en gesprekken gepland. Je ontvangt op korte termijn een terugkoppeling en informatie over het vervolgtraject. Gesprekken worden in overleg ingepland, en we streven naar indiensttreding per 1 april 2024.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Some of our clients

We love to give our innovations to our clients and optimize there charge infrastructure to the max.

Get in the Queue line

Maak een afspraak met ons sales team om uw project te bespreken.

Contact

Hier vindt u onze verschillende producten en diensten van Plugz.

Over Plugz

Bij Plugz begrijpen we de groeiende behoefte aan betrouwbaar en efficiënt opladen van elektrische voertuigen.

Functie:commercieel medewerker
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3250
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Commercieel Medewerker PLUGZ 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures