Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst in Nijmegen

Functieomschrijving

Werken bij een innovatief bedrijf? Dit is jouw kans! Ben jij klaar voor een uitdagende toekomst? Pak het moment en word Commercieel Medewerker Binnendienst in omgeving Nijmegen. Jij komt terecht in een hecht én betrokken team. Met een prettige werksfeer knallen jullie dag in en uit. Wat jij hier voor mag verwachten? Dat is natuurlijk een goed salaris (€2.680,00 - €3.200,00), een pensioenvoorziening (60% door jouw werkgever) én nog veel meer (waaronder aantrekkelijke voorwaardes)… Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

De buitendienst ontzorgen en de volledige verantwoordelijkheid dragen over het beheer van de onderhoudscontracten, daar loop jij warm voor! Gelukkig maar, want bij ons kun je rekenen op een veelzijdige baan. Ben jij er klaar voor? Het team van de binnendienst kan niet wachten op jouw komst en kijkt uit naar jouw ondersteuning. 

Als commercieel medewerker binnendienst houd jij je bezig met:

 •  Je stelt offertes op voor service- en onderhoudscontracten en zorgt voor de juiste opvolging richting onze zakelijke klanten
 •  Je beheert de onderhoudscontracten en bewaakt het proces
 •  Je beantwoordt alle (technische) vragen van zowel klanten als de servicemonteurs
 •  Je zorgt ervoor dat alles netjes correct wordt vastgelegd
 •  Je denkt graag mee in verbeteringen van processen of andere oplossingen die ons bedrijf naar een hoger niveau toe tillen. 

Waar kom jij te werken?

Je komt te werken bij een gerenomeerd en vooraanstaand bedrijf in de gevelbekleding en warmteregulering. En dit is niet zomaar een bedrijf! Dit familiebedrijf is al meer dan 50 jaar actief in deze branche. Informaliteit, flexibiliteit en professionaliteit staan centraal binnen dit bedrijf. Met een no-nonsense mentaliteit gaan ze hier aan de slag, en van doorpakken weten ze ook! Maar natuurlijk niet zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, want dat staat naast authenticiteit voorop. Klaar voor een uitdagende toekomst met een betrokken en hecht team? Wij heten je van harte welkom! 

Functie-eisen

Als commercieel medewerker binnendienst ontzorg je de buitendienst en ben je de schakel tussen de interne en extern klanten. Jij zorgt voor een juiste afstemming en dat alles vlot verloopt. Dat je goed kunt samenwerken is vanzelfsprekend. Verder neem je het volgende met je mee:

 • Minimaal een mbo diploma richting van commerciële economie of op het gebied van metaal (WTB) of vergelijkbaar
 • Ervaring in een commerciële binnendienst functie (het liefst in een productie omgeving of technische omgeving)
 • Organisatorisch sterk en communicatief vaardig
 • Klantgericht met commercieel inzicht
 • Oog voor detail 
Arbeidsvoorwaarden

Als commercieel medewerker binnendienst ben je onderdeel van een enthousiast en betrokken team die samen voor het beste resultaat gaan. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen klanten, maar uiteraard staan jouw andere collega’s je graag bij met raad en daad. Waar mag je nog meer op rekenen?

 • Goed salaris tussen de € 2.680,00 – € 3.200,00
 • Direct op contract
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Pensioenvoorziening (60% betaald de werkgever)
 • Direct op contract
 • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer, ook als je op de fiets komt)

Naast een uitdagende en veelzijdige functie waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen, is er ook ruimte voor gezelligheid. Rondom de feestdagen wordt er veel georganiseerd en er is een actieve personeelsvereniging.Functie:Televerkopers
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Commercieel medewerker binnendienst FYGI BV 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures