Vacature Barmedewerkers

Barmedewerkers in Nijmegen

Organisatie

  • Hoofdbestuur

  • Organisatie
    • Hoofdbestuur
sv Orion

Barmedewerkers

Altijd al de drankjes willen serveren en de touwtjes in handen willen hebben achter de bar? Meld je dan nu aan voor de leukste job van Orion. Word barman of -vrouw en versterk ons enthousiaste team.

Als barmedewerker ben je het visitekaartje van de club. Je serveert de drankjes, helpt in de keuken en bent verantwoordelijk voor de kassa. Maar je bent tevens gastheer of -dame in ons clubhuis. We werken met een team van ongeveer vijfentwintig barmedewerkers en wekelijks maken we een planning van de bardiensten en bezetting. Daarbij geef je zelf aan voor welke diensten je beschikbaar bent. Evenementen zijn extra gezellig. Dan werken we met grotere teams achter de bar.

"Ik vind vooral het contact met de mensen erg leuk. Mensen gaan je herkennen en zijn dankbaar dat je dit werk doet. Je krijgt veel waardering. Zeker bij toernooien is het super gezellig", zegt Jojanneke Janssen, barmedewerkster.

Wat hebben we te bieden?
Een leuke, afwisselende job in een gezellige omgeving. Je leert de kneepjes van het vak en werkt in een jong team. Tevens ontvang je een vrijwilligersvergoeding per uur. Ervaring achter de bar is niet nodig. We zoeken vooral versterking in het weekend, maar ook op doordeweekse dagen.

Wat vragen we van jou?

  • Een klantvriendelijke, enthousiaste houding
  • Je werkt nauwkeurig
  • Bent bereid om de handen uit de mouwen te steken
  • Je bent minimaal 16 jaar oud

Neem dan contact op via of bel : .

SV Orion Nijmeegsebaan 143, 6525DX Nijmegen

Functie:barmedewerker
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met S.V. Orion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Barmedewerkers S.V. Orion 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures