Vacature Autotechnicus

Autotechnicus in Nijmegen

Euromaster

  • Naar euromaster.nl

  1. Autotechnicus Nijmegen

Wil jij werken bij een innovatieve en dynamische organisatie binnen de automotive branche?

Dan heeft Euromaster wellicht dé baan voor jou! Euromaster, onderdeel van de Michelin groep, is één van de grotere spelers in de automotive branche en heeft vestigingen in heel Nederland.

Voor de Euromaster vestiging in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Autotechnicus die de personenwagens van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.

Bekijk het filmpje 'werken bij Euromaster' via de volgende link; https://www.youtube.com/watch?vv=xMPKIaFzheY

Euromaster… Is dat niet de bandenspecialist?
Ja! We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de particuliere en zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet).
Als Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van lichte onderhoudswerkzaamheden en ondersteun je tevens de bandenmonteurs met het vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van personenwagens. Misschien ben jij ook wel onze specialist als het gaat om uitlijnen?! Een leuke, verantwoordelijke en zeer uitdagende functie in een gezellig team van specialisten.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te kunnen bij Euromaster?
Wij verwachten dat je in ieder geval de juiste opleiding hebt! Daarnaast ben je natuurlijk flexibel, klantgericht en eerlijk en wil je graag werken binnen een leuk en gezellig team van specialisten.

En als ik aan het werk ga bij Euromaster, wat mag ik dan verwachten?
Je mag verwachten dat je bij het leukste bedrijf binnen de automotive branche aan de slag gaat! Je komt te werken binnen een leuk team met een informele werksfeer. Je ontvangt een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben overtuigd! Waar kan ik solliciteren?
Hier! Stuur dan een WhatsApp bericht of bel . Of klik op de solliciteer button en de rest wijst zich vanzelf.

En mocht ik nog vragen hebben voordat ik ga solliciteren, bij wie kan ik dan terecht?
Dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer . Je mag natuurlijk ook mailen, dat kan via .

Wellicht verwelkomen wij je dan binnenkort als onze nieuwe Autotechnicus.

Over Euromaster

Als dochteronderneming van Michelin zijn we een van de grootste Europese bedrijven voor banden en services. Waar je ook aan de slag gaat, je komt terecht in een hecht team met de informele familiecultuur van een klein bedrijf, maar wel met de zekerheid en het perspectief van een grote organisatie. En dat biedt dan weer volop mogelijkheden voor je eigen loopbaan. Want bij Euromaster heeft iedereen gelijke kansen.

Functie:autotechnicus
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Euromaster Bandenservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Autotechnicus Euromaster Bandenservice 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures