Vacature Assistent Productiemedewerker

Assistent Productiemedewerker in Nijmegen

Maatwerk in trajecten

32 uur

Als assistent productiemedewerker leert u om deel te nemen het productieproces. In teamverband werkt u aan een product en bent u medeverantwoordelijk dat het proces soepel verloopt. De werkzaamheden voert u in eerste instantie uit onder begeleiding. Hierdoor kunt u de werkzaamheden in de toekomst zelfstandig uitvoeren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Inpakken
  • Sorteren
  • Etiketten
  • Laden en lossen
  • Machinewerkzaamheden

Profiel

We zoeken iemand die zich verantwoordelijk voelt, flexibel is en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Verder beschikt u over een technisch inzicht. U heeft een positieve instelling en u wilt zich graag ontwikkelen. Uiteraard word u tijdens uw werk goed begeleid.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, uitdagende leerwerkplek. Binnen de werkplaats heerst er een prettige werksfeer. Het certificaat dat u van ons ontvangt en de ervaring die u opdoet, staan beiden goed op uw C.V. Hierdoor bieden wij u meer zekerheid voor een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Bijzonderheden

Het betreft hier een vacature voor een kandidaat met een bijstandsuitkering van de gemeente Nijmegen. Voor deze functie zijn kandidaten met een heftruckdiploma uiterst geschikt. Heeft u deze niet? Geen zorgen, binnen Oog voor talent is er een mogelijkheid om dit diploma te halen.

Werkcorporatie Oog voor Talent

Binnen IrisZorg in Nijmegen is de werkcorporatie Oog voor Talent opgericht. Een werkcorporatie is een organisatie die mensen met een bijstandsuitkering op weg helpt. Oog voor Talent gaat daarbij uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Bij Oog voor talent kunt u uw talenten ontplooien door middel van werkervaring en eventuele bijscholing op maat. Op deze manier werkt u aan een betere positie om terug te keren op de arbeidsmarkt. Bij Oog voor talent kunt u werken en specialiseren in verschillende sectoren, namelijk Productie, Dienstverlening & zorg, Transport en Multimedia.

Sector:

Productie

ReagerenFunctie:productiemedewerker assistent
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assistent Productiemedewerker IrisZorg 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures