Vacature Assistent Audiovisueel Begeleider

Assistent Audiovisueel Begeleider in Nijmegen

Maatwerk in trajecten

32 uur

Het grootste gedeelte van deze functie bestaat uit het ondersteunen van de audiovisueel begeleiders en het management van de Filmschool. U leert om de deelnemers van de Filmschool te begeleiden. Verder geeft u feedback op onderwijsmodules en structureert en archiveert u het beeldmateriaal. De werkzaamheden voert u uit onder begeleiding en op meerdere locaties.

Profiel

We zoeken iemand die zelfvertrouwen heeft, representatief is en initiatief durft te tonen. Verder bent u mondeling en schriftelijk vaardig en heeft u interesse in cameravoering en geluid. U heeft een positieve instelling en u wil zich graag ontwikkelen. Voor deze functie zijn mensen met kennis van cameravoering, geluid en montage geschikt.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, uitdagende leerwerkplek. Binnen de Filmschool heerst er een goede werksfeer. U ontvangt van ons een certificaat voor uw werkzaamheden. De werkervaring die u bij ons opdoet, staat goed op uw C.V. U krijgt met onze begeleiding meer inzicht in uw kwaliteiten waardoor u sneller een baan vindt die bij u past. Indien nodig kunt u een aanvullende cursus volgen.

Bijzonderheden

Het betreft hier een vacature voor een kandidaat met een bijstandsuitkering van de gemeente Nijmegen.

Oog voor talent

Binnen IrisZorg in Nijmegen is de werkcorporatie Oog voor Talent opgericht. Een werkcorporatie is een organisatie die mensen met een bijstandsuitkering op weg helpt. Oog voor Talent gaat daarbij uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Bij Oog voor talent kunt u uw talenten ontplooien door middel van werkervaring en eventuele bijscholing op maat. Op deze manier werkt u aan een betere positie om terug te keren op de arbeidsmarkt. Bij Oog voor talent kunt u werken en specialiseren in verschillende sectoren, namelijk Productie, Dienstverlening & zorg, Transport en Multimedia.Functie:assistent audiovisueel begeleider
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IrisZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Assistent Audiovisueel Begeleider IrisZorg 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures