Vacature Allround Medewerker

Allround Medewerker in Nijmegen

IP B.V.

Allround Medewerker IJsbar | Nijmegen Lindenholt

Allround Medewerker IJsbar | Nijmegen-Lindenholt

  • IJssalon & IJsbar
  • Over ons
  • IJs + Retail
  • Wordt Franchisenemer

Salons

Werken bij ?

Wil jij ook onderdeel worden van een van onze dertien teams? En wil jij werken in een omgeving met de leukste gasten én de leukste collega's?

Parttime Fulltime

Je tovert een glimlach op de gezichten van onze gasten met jouw enthousiasme, jouw spontaniteit en onze ijsjes.
Want samen vorm je een sterk team, toch!

Wie zijn wij

Vanwege aanvulling van ons team is de IJsbar in Nijmegen op zoek naar een enthousiaste Allround medewerker IJsbar. Onze IJsbar is gevestigd in Nijmegen-Lindenholt, in het stadsdeel ten westen van het Maas-Waalkanaal. Het gebied rondom de IJsbar bezit 3 scholen en een bedrijventerrein in een kinderrijke buurt en met een prachtige parkomgeving. De wijk Lindenholt is verbonden aan het stadsdeel Dukenburg. Langs de stadsdelen loopt de A73 van het knooppunt Ewijk tot aan Echt. Deze snelweg wordt de ruggengraat van Limburg genoemd.

De ijssalons van IJssalon staan bekend om de prachtige producten, de uitstekende kwaliteit en om de gezellige sfeer. Dat geldt niet alleen voor onze gasten, maar ook en vooral voor onze medewerkers. Wij hebben een leuk team, waarin plaats is voor alle smaken en waarin iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar inzet en enthousiasme.
Van ''de werkers in het weekend'' tot aan de ''altijd aanwezige afwassers'': bij is plaats voor alle smaken en wordt iedereen opgenomen in het team.

De functie

Als Allround medewerker heb je tijd en oog voor onze gasten. Samen met je collega's zorg je samen voor een prettige werksfeer en een goede organisatie. Je bent bereid om minimaal 2 avonden en 1 weekenddag per week te werken. Gasten bedienen, coupes maken, hygiënische werkzaamheden etc. behoren allemaal tot jouw takenpakket. Je bent een snel lerende, zelfverzekerde en enthousiaste verschijning met het hart op de juiste plek. Misschien heb je horeca ervaring, misschien ook niet. Gasten bedienen, coupes maken, ijs scheppen, je leert het bij ons allemaal! Er is eventueel ook de mogelijkheid om door te groeien in een leidinggevende functie mits dit wordt geambieerd.

Functie:medewerker
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Clevers IJs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Allround Medewerker Clevers IJs 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures