Vacature Afwasser

Afwasser in Nijmegen

Bar Company

Zoek jij een bijbaan als afwasser in Nijmegen? Top! Wij zijn per direct op zoek naar een afwasser die van aanpakken weet voor in onze spoelkeuken.

Functieomschrijving

Meer dan 2.500 keer per jaar vertrekt er een bus vanaf de Bar Company loods naar een evenement in Nederland. Deze bussen komen ook allemaal weer terug. Als afwasser zorg je ervoor dat alle materialen die terugkomen, door de spoelstraat heen gaan voor ze weer terug de stelling in gaan. Dit betekent;

 • Spoelen van glaswerk en materialen
 • Assisteren met uitpakken van bussen
 • Alles weer terug in de stellingen zetten

Dankzij jou werken onze cocktailshakers met brandschone glazen en grijpen onze barista's nooit mis. Zonder jouw inzet staat alles stil, je bent dus een onmisbare schakel op de werkvloer.

Werktijden

Het betreft een parttime functie van ongeveer 16 uur, waarbij je voornamelijk op maandag en vrijdag tijdens kantooruren werkt. Overige uren gaan in overleg en/of op oproepbasis.

https://www.youtube.com/watch? Kom je ons team versterken? (https://www.youtube.com/watch?

Functie-eisen

Als koning van de afwasstraat ben jij:

 • 15 jaar of ouder
 • woonachtig in Nijmegen
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Flexibel inzetbaar
 • Je houdt van aanpakken
 • Pre, maar niet vereist: in bezit van een rijbewijs

Bar Company

Wij bieden je een hele leuke bijbaan waarbij je in een jong enthousiast team komt te werken. Je verdient een marktconform salaris. Stilstaan is onmogelijk want er staat de hele dag een lekker live-setje van een goede dj.

Doorgroei mogelijkheden

Wil je meer dan afwassen? Dat is mooi! Deze functie heeft namelijk veel doorgroeimogelijkheden. Zo kan je doorgroeien naar de functie van logistiek medewerker in de loods. Maar wil je liever in de spotlights staan, dan kun je ook doorgroeien naar cocktailshaker of barista. Je komt dan te werken op verschillende soorten evenementen.

Is dit jouw bijbaan??

Ben je geinteresseerd? Stuur ons dan een mailtje;

Recensies

Contact

Bar Company
Roggeweg 26
6534 AJ Nijmegen
Wij werken landelijk !


Functie:afwasser
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bar Company via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Afwasser Bar Company 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures