Vacature Accountmanager Foodies

Accountmanager Foodies in Nijmegen

Voor ons sales-team zijn we op zoek naar een beginnende of ervaren accountmanager die enthousiast is over sales, food en media. Je gaat klanten verbinden met ons merk Foodies en de Foodies Studio in hartje Nijmegen waar we al onze recepten maken en de content voor Foodies creëren. Kijk vooral ook even op onze site: www.foodiesmagazine.nl

Als accountmanager ken je alle mogelijkheden van ons bedrijf en van het merk Foodies, en vind je het leuk om met de klant mee te denken. Waar liggen de uitdagingen? Wat kan Foodies doen om te helpen? Hoe kunnen we onze doelgroep aan het merk van de klant verbinden? Dit doe je in de vorm van waardevolle advertising voorstellen die je zelf mag/kunt uitdenken.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van online en/of offline samenwerkingen met adverteerders en mediabureaus. Of alle mogelijkheden die de Foodies Studio te bieden heeft. Deze samenwerkingen haal je uit een basis van bestaande klanten en het vinden van nieuwe klanten. Je gaat je hierbij inleven in deze klanten en verplaatsen in het hoofd van hun marketeer. Vanuit deze gesprekken rolt een voorstel die door jou is uitgedacht en aanhaakt bij de merkstrategieën van de klant. Bij goedkeuring ga je deze samen met onze campagne manager en redactie uitrollen en zorgen dat de klant tevreden is met het resultaat.

Om alvast te zien wat we doen en met welke toffe klanten we samenwerken:

https://www.fnlmedia.nl/samenwerkingen/

Wie ben je?

We vragen vooral een berg enthousiasme, want enthousiast is iedereen bij ons. Enthousiasme voor werken, voor media, voor sales en voor Foodies. Je moet je vakgebied te gek vinden en het ook leuk vinden om op de hoogte te zijn (en blijven) van wat er speelt. Je moet graag grenzen opzoeken en mensen meenemen en willen leren kennen. Je brengt kennis in de verschillende soorten van adverteren voor zowel onze online als offline kanalen met je mee, of je staat open om je hierin te ontwikkelen. Bij voorkeur heb je trouwens een Hbo-opleiding in de vorm van commerciële economie of sales minors.

Wie zijn wij?

Foodies is onderdeel van F&L Media. F&L Media is een jong bedrijf dat volop in beweging is. Vanaf de 16e verdieping in een van de hoogste gebouwen van Nijmegen werken we met veel plezier aan onze negen merken, de magazines en digitale kanalen, en zijn we continu op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Bij F&L Media maken de mensen het verschil en dat merk je. Aan de informele werksfeer, de collega’s en aan de merken. Onze specialismen zijn auto’s, koken, computers, geschiedenis, filosofie en tuinieren.

Wat vragen wij?

-        Minimaal HBO-denkniveau;

-        Ervaring in de advertising is een pré maar leergierig mag ook;

-        Beschikbaar voor minimaal 32 uur;

-        Commercieel gevoel;

-        Sales mindset;

-        Denken in kansen en mogelijkheden;

-        Empathie;

-        Goede energie.

Wat bieden wij?

-        Een prettige samenwerking in een enthousiast team;

-        Een open, dynamische en flexibele organisatie waar je veel kan leren en veel ruimte bestaat voor het zelf oppakken van goede ideeën;

-        Veel vrijheid, ook om een keer een foutje te maken;

-        Werken met een kwalitatief klanten-/merkenportfolio;

-        Salaris conform CAO;

-        Opbouw Persoonlijk Keuzebudget (PKB);

-        Een geweldig uitzicht en goede koffie;

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je cv en motivatiebrief voor 11 mei 2024 sturen naar pz@fnl.nl met als onderwerp ‘Accountmanager Foodies’. Deze mail kun je richten aan Roy Keijsers.Functie:Accountmanager
Startdatum:15-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met F&L Media B.V. via pz@fnl.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Accountmanager Foodies F&L Media B.V. 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures