Staand achter de uitspraak: ‘Weggooien? Mooi niet!’ is zaterdag 10 november weer een Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44. Het Repair Café is gratis toegankelijk en de bedoeling is om (samen) de meest uiteenlopende gebruiksartikelen te repareren.

Je neemt als deelnemer van thuis kapotte spullen mee (en indien aanwezig ook de gebruiksaanwijzing). Denk aan elektrische apparaten, fietsen, kleding, speelgoed, etc.. Een enthousiast team van vrijwillige reparateurs staan van 11.00 tot 14.00 uur klaar om mensen te helpen bij het herstellen.

Gereedschap en in beperkte mate ook materiaal om de reparaties uit te voeren, zijn aanwezig. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Zijn de benodigde onderdelen aanstaande zaterdag niet aanwezig? Elke tweede zaterdag van de maand kan iedereen met een kapot apparaat tussen 11:00-14:00 uur terecht bij het Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. De volgende bijeenkomst is op 8 december. Voor meer informatie: 024-3452113.