Nog steeds weten inwoners van Dukenburg en Lindenholt het Creatief Centrum te vinden voor hulp bij reparaties. Op zaterdag 8 september is het volgende Repair Café.

Een enthousiast team vrijwillige reparateurs biedt van 11.00 tot 14.00 uur hulp bij het herstellen van kleding, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Gereedschap en in beperkte mate ook materiaal om de reparaties uit te voeren zijn aanwezig. Zijn de benodigde onderdelen 8 september niet in huis, dan kunnen bezoekers de tweede zaterdag van oktober opnieuw terecht. Iedereen heeft dan ruim de tijd om de benodigde materialen te bemachtigen en mee te nemen.

Elke tweede zaterdag van de maand kan iedereen tussen 11:00-14:00 uur terecht bij het Repair Café, Tolhuis 44-44 Nijmegen voor uiteenlopende reparaties. Voor meer informatie: www.repaircafenijmegen.nl