De bibliotheken Gelderland-Zuid organiseren een verkiezingsmarkt op zaterdag 17 maart om burgers te informeren over de gemeenteraadsverkiezingen.

Je wat meer verdiepen in het verkiezingsprogramma en de standpunten van de lokale partijen? Op zaterdag 17 maart zijn alle verkiesbare partijen uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de verkiezingsmarkt in Bibliotheek De Mariënburg. Kom langs en laat je informeren over onderwerpen die jij belangrijk vindt. Van voorzieningen in een wijk, tot de gezondheidszorg.

Naast de markt met alle aanwezige partijen zijn er ook workshops over nepnieuws en een quiz over de werking van de gemeenteraad.

Daarnaast is Sander Terphuis te gast. Sander is opgegroeid in Iran. Nadat hij op uiterst bijzondere wijze gevlucht is naar Nederland, zet hij zich hier in voor de mensenrechten. Hij zal in Bibliotheek De Mariënburg spreken over de betekenis van vrijheid en democratie. Lees hier meer over zijn boek ‘De Worstelaar’

De politieke markt vindt va 13.00 uur tot 17.00 uur plaats In samenwerking met Pro Demos.