Ondernemersvereniging Beleef Rijn Waal organiseert op zaterdag 31 maart voor de vierde keer haar Lente-Evenement. Ditmaal is gekozen voor de locatie Camping Waalstrand in Gendt.

Op de direct aan de Waal gelegen camping zal er vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur een gezellige, interactieve,kleinschalige markt zijn. Met het Lente-Evenement beoogt de vereniging Beleef Rijn Waal meer bezoekers naar de Gelderse Poort te trekken. De Gelderse Poort, doorsneden door drie stromen, is een
fiets- en wandelgebied bij uitstek. De recreatieondernemers willen hun gasten graag laten zien welke mogelijkheden zij te bieden hebben, niet alleen aan de toeristen, maar ook aan de bewoners van het gebied zelf. Zij presenteren zich op een markt door middel van informatie en/of demonstratie. Het evenement is er voor jong en oud. Kinderen zullen zich goed kunnen vermaken op het Lente-Evenement, terwijl hun ouders kunnen genieten van de markt, muziek en lekkere hapjes.

Het Lente-Evenement laat zich uitstekend combineren met een bezoek aan de Millinger Theetuin. Deze theetuin ligt aan de andere kant van de Waal. Bij uitzondering zal Kievits veerdiensten al op zaterdag 31 maart varen tussen Camping Waalstrand en Mliingen aan de Rijn en tussen Camping Waalstrand en de Millinger Theetuin. Er zullen dus extra vaartochten zijn. Het vaarschema is te vinden op de website van Kievits Veerdiensten.

Foto: Beleef Rijn Waal