De Vereenging is op zondag 25 februari 201 dé ontmoetingsplek voor amateur- en semi-professionele ensembles, orkesten en gelegenheidsformaties uit Nijmegen en omstreken.

Een dag boordevol gratis optredens verdeeld over diverse podia. De timetable is bekend met als afsluiter Alexander Ullman: prijswinnaar van de 11e Liszt concours. Op 21 oktober 2017 won de 27 jarige Britse Alexander Ullman de eerste prijs tijdens het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht. Het is een fantastisch afsluiter van het gratis evenement ‘Podium voor de stad 2018’ in Concertgebouw De Vereeniging. Iedereen is welkom om van de prachtige ensembles, orkesten en koren te genieten. De dag begint om 10:30 en eindigt om ongeveer 17:30.

Podium voor de stad is een samenwerking van de Vrienden van De Vereeniging en Concertgebouw De Vereeniging.