DJ Movie Machine alias Constant Hoogenbosch uit Nijmegen maakt ook dit jaar tijdens de Vierdaagsefeesten op het terras van LUX weer dagelijks een muzikale reis rond de wereld. De lopers komen uit alle windstreken, zo ook de muziek die Hoogenbosch draait. 

Als DJ Movie Machine draait Hoogenbosch op het terras van LUX muziek uit alle windstreken met uiteraard een flinke vleug film. De beste filmsongs, de lekkerste luisterliedjes, de heerlijkste hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, exotische uitstapjes en vergeten curiositeiten.

Hoogenbosch draait ze allemaal met een knipoog, neemt je mee op een ‘trip down memory lane’ en hanteert één gouden regel: niets is te gek zolang het een hoge luisterbaarheidsfactor heeft. Dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur en op maandag, dinsdag en vrijdag van 23.00 tot 00.30 uur.