Op vrijdagavond 14 april zal de vierde editie van The Night Run Festival plaatsvinden in hartje Nijmegen. Om 22.00 uur zal gestart worden met de 11,5 km, waarbij de lopers niet alleen door de stad, maar ook het vernieuwde parcours door de Ooijpolder zullen trotseren.

Daarnaast zal om 22.13 uur ook voor de deelnemers aan de 5 km het startschot klinken. Met honderden waxinelichtjes in het Kronenburgerpark, een licht- en lasershow in Winkelcentrum Molenpoort, fakkels en de gezelligheid van muziek onderweg belooft het een mooie avond te worden.

Met deelnemers uit tien verschillende landen en 188 verschillende woonplaatsen, ziet het er naar uit dat er een recordaantal van meer dan 1500 deelnemers meedoen. Al deze Night Runners zullen, na het trotseren van het prachtige parcours, finishen in de Molenstraat van Nijmegen, waarna de Molenstaat en Café Van Buren dienst zullen doen voor een hapje en drankje na afloop van de run. Met de afterparty tot in de vroege uurtjes doorgaan om de successen te vieren en gezamenlijk af te tellen naar de volgende editie.

Lopers kunnen zich nu nog aanmelden voor The Night Run Festival via de website van Stichting 024 Sport. Bekijk ook de promovideo via Youtube.