De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een taxichauffeur. Dit gebeurde in de nacht van zondag op maandag 10 april rond twee uur op De Ruyterstraat in Nijmegen.

De taxichauffeur reed afgelopen nacht naar de taxistandplaats op de Bisschop Hamerstraat in Nijmegen. Hij zag dat een man daar een taxichauffeur aansprak, maar niet met hem in de taxi meeging. Vervolgens kwam deze man naar hem toe. Hij bracht hem naar de De Ruyterstraat.

Toen hij daar iets na twee uur aankwam, haalde de man een mes uit zijn jas tevoorschijn en vroeg de taxichauffeur, onder bedreiging met het mes, om geld. De man zou de taxichauffeur ook met een onbekend voorwerp geslagen hebben. De taxichauffeur sloeg terug, vervolgens stapte de man uit de taxi en rende (zonder buit) weg in de richting van de Jan de Wittstraat.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die de man op of rond de taxistandplaats op de Bisschop Hamerstraat hebben zien staan of hem hebben zien wegrennen op de De Ruyterstraat of Jan de Wittstraat. Ook komt de politie graag in contact met de taxichauffeur die de man die nacht aansprak, maar hem niet meenam in de taxi.

Het zou gaan om een man met een getinte huidskleur, +/- 1.90 meter lang, normaal postuur en kort geknipt donkerkleurig haar. De man was rond de 35 jaar oud. Hij droeg een groen/beige driekwart lange jas en een lichtkleurige (wit of grijs) trainingsbroek. Heeft u informatie over deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.