De politie onderzoekt een steekincident in een café aan de In de Betouwstraat in Nijmegen op zondag 30 april rond 02.15 uur; op zondagochtend kwam het slachtoffer (een 51-jarige Nijmegenaar) aan zijn verwondingen te overlijden.

Enkele uren na het incident werd overigens een 30-jarige man uit Beuningen aangehouden. Kennelijk was in het bewuste café al eerder ruzie geweest tussen het slachtoffer en de verdachte, waarop de laatste werd gevraagd te vertrekken. Hier werd gehoor aan gegeven maar enige tijd later kwam de man terug en zou hij het slachtoffer hebben verwond met het mes. Deze werd met ernstige verwondingen direct naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling; enkele uren later overleed hij.

De verdachte ging er te voet vandoor. De politie werd enkele uren later (rond 05.00 uur) door een getuige getipt dat hij op de Grotestraat in Nijmegen zou rondlopen; dat bleek te kloppen. De man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.