Tennisvereniging Ewijk start dit voorjaar met een nieuwe groep voor van sporters van 16 jaar en ouder met een (lichte) verstandelijke beperking. 

Wie plezier heeft in sporten en tennis wel eens wil uitproberen is van harte welkom. Vanuit Tennisvereniging Ewijk worden de sporters extra begeleid. Aanmelden kan per e-mail viaactiviteiten-cie@tvewijk.nl of telefonisch bij Hugo Swelsen van Tennisvereniging Ewijk via 06 – 20 33 93 93.

Uniek Sporten

Uniek sporten werkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden aan sport voor mensen met een beperking. Deze samenwerkingsverbanden ofwel sportloketten bestaan uit diverse partners en hebben een werkwijze die aansluiten bij regionale behoeften. Mensen met een beperking worden geholpen om een geschikte vorm van sporten of bewegen te vinden. Daarnaast worden sportaanbieders die een aanbod hebben of hiermee willen starten, ondersteund.

Kijk voor meer informatie op www.unieksporten.nl.