Meer dan 350 inwoners uit de regio Nijmegen kwamen in de afgelopen 4 maanden langs bij Loket Duurzaam Wonen Plus voor informatie en advies. Vanwege deze toch wel koude winter waren er veel vragen over isoleren van de woning en duurzame warmtevoorzieningen. Maar ook: ,,Wat zijn alternatieven voor het stoken op gas, hoe kan ik mijn woning verbeteren, comfortabeler maken en besparen op energiekosten”.

Subsidie
Er zijn er aantrekkelijke subsidieregelingen van de Rijksoverheid voor eigenaren-bewoners die aan de slag gaan met minimaal 2 isolatiemaatregelen of een duurzame warmtevoorziening aanschaffen (denk aan een zonnecollector, pelletkachel of warmtepomp). Loket Duurzaam Wonen Plus helpt inwoners eenvoudig in contact te komen met gespecialiseerde lokale bedrijven, die de duurzame maatregelen kunnen uitvoeren.

Openingstijden
Loket Duurzaam Wonen Plus is een initiatief van de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen. Elke dag van de week is het loket tenminste 1 dagdeel geopend in elk van deze gemeenten. Kijk voor meer informatie, openingstijden en locaties op www.duurzaamwonenplus.nl. Een e-mail sturen kan ook: info@duurzaamwonenplus.nl of neem contact op met uw gemeente.