Op dinsdag 7 maart organiseert het Prettig Thuis Kenniscentrum een middag over het thema veiligheid. Tijdens deze middag krijgen geïnteresseerden antwoord op vragen als ‘Is mijn woonomgeving veilig? Hoe zit het met brandgevaar? Op welke manier kan ik veilig mijn bankzaken regelen? Is mijn huis zo ingericht dat de kans op ongelukken klein is?’

Onder andere de politie en brandweer zijn aanwezig om tips te geven en vragen te beantwoorden. Ook is er een medewerker van de Rabobank aanwezig. Alle ouderen in de gemeente Beuningen en/of mantelzorgers zijn van harte welkom. De middag over veiligheid vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur in het Prettig Thuis Kenniscentrum in Wijdeveste, Zonnebloemveld 3 in Beuningen.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst is mogelijk bij Stichting Perspectief via Joseph Vink. Hij is telefonisch te bereiken via tel. 024-6750939 of per mail josephvink@stg-perspectief.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website www.prettigthuis.info.

Prettig Thuis Kenniscentrum

Het Prettig Thuis Kenniscentrum is een initiatief van de Vereniging van Senioren Beuningen, Stiching Perspectief, Wemaron en de gemeente Beuningen. Zorgbehoevenden en mantelzorgers kunnen hier terecht voor gratis onafhankelijk en persoonlijk advies en informatie over hoe je langer zelfstandig, comfortabel en veilig kunt blijven wonen. Opgeleide ouderenadviseurs van de Vereniging van Senioren Beuningen adviseren hierbij.