In een lopend onderzoek naar handel in hennep en witwassen heeft de politie donderdag 23 februari invallen gedaan in twee woningen aan de Weezenhof en Valkenaerhof in Nijmegen. Daarbij zijn twee personen aangehouden.

In de schuur van de woning aan de Weezenhof trof de politie een kleine hennepkwekerij aan. Verder werden in de woning onder andere een vuurwapen, munitie, een geldbedrag en gestolen goederen aangetroffen. Twee personen die op dat moment in de woning aanwezig waren, een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 29-jarige Nijmeegse vrouw zijn aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet en verboden wapenbezit.

Een auto die door één van de verdachten werd gebruikt, is in beslag genomen in het kader van ‘afpakken’. De politie doet verder onderzoek naar de handel en wandel van de verdachten. Meerdere aanhoudingen worden daarbij niet uitgesloten.