Op vrijdag 6 januari 2017 gaat in het Roze Huis het eerste Bi-café van start. Omdat er regelmatig vraag was naar activiteiten specifiek voor biseksuelen heet een klein groepje vrijwilligers de koppen bij elkaar gestoken.

Aangezien bij het COC reeds ontmoetingsmogelijkheden biedt aan verschillende groepen (in de vorm van o.a. de Damessalon, de Herensalon, het Transgendercafé, Café Dapper voor lhbt’s met een verstandelijke beperking) leek een maandelijkse café-avond in het Roze Huis het meest voordehand liggend. Met ingang van januari 2017 is het een maandelijks terugkerend evenement

Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor biseksuelen uit Nijmegen en omstreken. Ook partners, familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. En uiteraard zijn mensen van buiten de regio ook van harte welkom.

De eerste editie is tevens de feestelijke opening van het Bi-café. Het café zal officieel geopend worden door Grete Visser (D66-raadslid in Nijmegen, met onder andere seksuele- en genderdiversiteit in haar portefeuille).

Verder bijdragen door Ap Willemsen, voorzitter COC Nijmegen, Erwin Heyl (voorzitter Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) en Nico Lippe namens het Bi-café Nijmegen. Andy Kockelkoren verzorgt de muzikale omlijsting. Uiteraard wordt de opening van het Bi-café en het nieuwe jaar gevierd met bubbels en hapjes.

Bi-café Nijmegen
Elke eerste vrijdag van de maand vanaf 20:00 uur in het Roze Huis

Aanvang: 20.00 uur
Officiele opening: 20:30 uur
Eindtijd: 01:00 uur
Adres: St. Anthoniusplaats 1, 6511 TR Nijmegen

De toegang is gratis