In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 03.00 uur, zijn drie taxichauffeurs mishandeld. Het incident vond plaats ter hoogte van de Kijkshop in de Bisschop Hamerstraat.

Er zouden hiervan meerdere mensen getuigen zijn geweest. Voor de mishandeling werden een 17-jarige jongen uit Kranenburg en een 40-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Wat de aanleiding exact is geweest is nog onduidelijk.

Het lijkt erop dat de twee verdachten zonder enige aanleiding de chauffeurs hebben mishandeld en bedreigd. Ook werden vernielingen aangericht aan één van de taxi’s. De politie wil graag in contact komen met getuigen en vraagt hen zich te melden.

De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.