Gratis toegankelijke filmvertoning Racing Extinction in Nijmegen

De werkgroep Nijmegen van de Partij voor de Dieren organiseert op zondag 6 november 2016 een filmvertoning van Racing Extinctionin Nijmegen. Met medewerking van Eerste Kamerleden Niko Koffeman en Christine Teunissen, cabaretier Tim Zeegers en de Partij voor de Dieren Gelderland.

Voor aanvang van de film zullen Niko Koffeman en Christine Teunissen een inleiding geven en is er gelegenheid om vragen te stellen. Niko is één van oprichters van de Partij voor de Dieren en samen met Christine vormt hij de fractie in de Eerste Kamer. Niko en Christine worden geïnterviewd door Nijmeegs cabaretier Tim Zeegers.

Wat: Film Racing Extinction
Waar: De Villa, Gouden zaal (Oranjesingel 42, 6511 NW te Nijmegen)
Wanneer: Zondag 6 november, 20.00 uur (inloop 19.30 uur, einde film 22.30 uur)
De film is Nederlands ondertiteld. De toegang is gratis.

Het is niet verplicht, maar het wordt op prijs gesteld als je je komst wilt aanmelden, zodat we weten op hoeveel bezoekers we ongeveer kunnen rekenen. Stuur dan een e-mail naar nijmegen@partijvoordedieren.nl en vermeld je naam en met hoeveel personen je komt. Bellen kan ook: 06-53297337.

Over Racing Extinction:

Wetenschappers voorspellen dat aan het eind van de eeuw de helft van de diersoorten is uitgestorven. De laatste keer dat een groot deel van het leven op aarde uit is gestorven was ten tijde van de dinosaurussen. Dit tijdperk wordt Antropoceen of ‘Age of Man’ genoemd omdat het bewijs laat zien dat de mensheid deze catastrofe heeft aangewakkerd. Een leefbare toekomst voor dieren, maar ook voor mensen staat op het spel. De mens is ook de enige die het kan stoppen. Maar samen zijn we in staat om het tij te keren.

Regisseur Louie Psihoyos (ook bekend van The Cove) is medeoprichter van de non-profitorganisatie Oceanic Preservation Society (OPS), een organisatie die als doelstelling heeft het bevorderen van natuurbehoud en milieuactivisme en zich richt op onderwerpen zoals de rechten van dieren en censuur.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.