De Villa is ‘Villa Vierdaagse’ van 19 tot en met 22 juli tijdens de Nijmeegse 4daagse. Naast eten en drinken zorgen singer-songwriters van Popsport en een DJ in de tuin voor extra sfeer. Daarnaast biedt de Villa professionele massage voor wandelaars en bezoekers van de Vierdaagse.

Dit jaar is Stichting Koprol het goede doel waar een deel van de massageopbrengsten heen gaan. De Villa biedt zowel een feestweek als professionele massage tijdens de Nijmeegse 4daagse. Dit jaar zijn er verschillende singer-songwriters van Popsport, een coaching programma voor ambitieuze talenten in de muziek. Tevens is er DJ Abrandis die in de tuin voor een feestje zorgt.

Ook is er op donderdag om 16:00 uur een Oriëntaalse dansshow van Oriëntaalse Dansstudio Nijmegen. Van dinsdag tot en met vrijdag is de bovenverdieping van De Villa in samenwerking met massagepraktijk Mohara omgetoverd tot een massagesalon. Bekijk de openingstijden van de Villa en de momenten dat er massage wordt aangeboden op www.DeVilla-Nijmegen.nl. Het goede doel dat gesponsord wordt is dit jaar Stichting Koprol.

De Stichting zet zich in om sportieve activiteiten te organiseren voor mensen met een beperking. Zo organiseert Stichting Koprol bijvoorbeeld sport- en spel voor mensen met COPD of een hartaandoening, rolstoelbasketbal, en zwemmen voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een handicap. De Villa is onderdeel van stichting Driestroom en is gericht op werk voor mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. De Villa wil groei, kansen en ontwikkeling stimuleren en doet dit door te investeren in een goede leer- en werkomgeving.