Sporter voor Natuur organiseert samen met de Nijmeegse Schaatsvereniging op zaterdag 18 juni voor de derde keer de “Mooi door de Ooij” skeeler en wielertocht vanaf Hotel Restaurant Oortjeshekken.

Na het succes van de voorgaande jaren is besloten het evenement wederom te organiseren. Dit jaar zijn er 200 startplekken beschikbaar te verdelen over vier afstanden. Skeeleraars genieten van een mooie ronde door de Ooijpolder van 28 km, en voor wie wil wordt er nogmaals een ronde gereden. Er is voor hen dus de keus tussen 28 en 56 km. Wielrenners kunnen kiezen uit een route van 90 km of 120 km door de polders, de bossen en de heuvels in het het Rijk van Nijmegen.

Het is een echte gezinsactiviteit. Deelname is mogelijk voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Voor het kroost van jonge ouders is er professionele kinderopvang aanwezig. Voor alles is gezorgd, pauzeplaatsen, EHBO, voorrijders, en extra voorzieningen.

Iedere euro die overblijft gaat naar het goede doel. De inschrijving start ter plaatse om 9.00 uur, om 10.00 uur wordt het startschot gegeven.

Aanmelden en informatie op: www.mooidoordeooij.nl