Parkeermaatregelen rondom Down the Rabbit Hole

Door het natte weer van de afgelopen tijd is parkeren dichtbij het festival Down the Rabbit Hole onmogelijk geworden. Voor bezoekers aan het festival worden vanaf donderdagmiddag 23 juni extra parkeermogelijkheden in Nijmegen gecreëerd. Bezoekers aan het festival wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen. Vanaf station Nijmegen Centraal en Wijchen rijden gedurende het festival dag en nacht gratis pendelbussen.

P+R Nijmegen-Noord

Wie toch met de auto komt, wordt in eerste instantie geleid naar het P+R Nijmegen-Noord en het parkeerterrein van Cinemec. Vanaf deze terreinen rijdt een pendelbus naar het festivalterrein. Reguliere gebruikers van het P+R terrein en Cinemec kunnen op de gebruikelijke manier van de terreinen gebruik blijven maken.

Keizer Hendrik VI singel en Margaretha van Mechelenweg
Als de normale parkeerterreinen vol zijn wordt eerst op de Keizer Hendrik VI singel geparkeerd, en vervolgens op de Margaretha van Mechelenweg. De verwachting is dat dit vanaf vrijdagochtend 24 juni nodig is. De Keizer Hendrik VI singel wordt eenrichtingsverkeer; de andere rijbaan wordt gebruikt als parkeergelegenheid. De singel wordt afgesloten van de Griftdijk richting Ovatonde/N235. De Margaretha van Mechelenweg wordt staduitwaarts afgesloten; deze rijbaan wordt benut voor parkeren. Vanaf deze locaties rijden pendelbussen naar het festivalterrein. De maatregelen gaan in op vrijdag 24 juni; in de loop van maandag 27 juni gaan de Keizer Hendrik VI singel en Margaretha van Mechelenweg weer open.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.