Tijdens de 99ste editie van de Vierdaagse in 2015 heeft Hi-Tec van veel wandelaars gehoord dat zij graag een wandelrokje in de collectie zouden willen zien. Het wandelrokje behoort daarom dit jaar ook tot de kleding collectie van Hi-Tec. Door het rokje is eigenlijk het idee ontstaan om voor de 100ste editie van de Vierdaagse, niet alleen voor de wandelaar maar ook voor de feestvierder iets speciaals aan te bieden. En dit is het Vierdaagse jurkje geworden in de traditionele kleuren van de Vierdaagse.

Hi-Tec heeft toen contact gezocht met filiaalmanager Alfons Loomeyer van Jumbo Fenikshof. Die was meteen enthousiast maar vond dat we de heren niet konden overslaan. Daarom hebben we ook speciaal een Vierdaagse T-shirt voor de Jumbo gemaakt. Bij de JUMBO in Beuningen, Bemmel, Huissen, Druten, Gennep, Groesbeek, Leuvensbroek, St. Jacobslaan, Malvert of Fenikshof kun je vanaf 22 juni sparen voor korting op een Vierdaagse jurkje of T-shirt.

Bij elke € 15,- aan boodschappen ontvang je van woensdag 22 juni t/m dinsdag 19 juli 2016 één gratis munt bij de deelnemende Jumbo-winkels. Vanaf maandag 4 juli ontvang je aan de servicebalie bij inlevering van vijf munten en een bijbetaling van slechts € 10,- een uniek jurkje of T-shirt. Wees er snel bij want; op=op! Naast deze spaaractie zal er vanaf 1 juli ook Vierdaagse merchandise te vinden zijn bij deze Jumbo’s. En bij aankoop van een Vierdaagse product maakt iedere klant kans op een paar wandelschoenen van Hi-Tec!