Wie wordt de trotse winnaar van de MVO Award 2016? Dat maakt Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde (DMMW) op maandag 13 juni aanstaande, in samenwerking met Rabobank Rijk van Nijmegen, bekend. De uitreiking van de MVO Award 2016 vindt plaats in Theater ‘t Mozaïek te Wijchen.

MVO Award én bijzondere start-ups
De MVO Award is een prijs voor bedrijven uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen die zich onderscheiden door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die op maatschappelijk, ecologisch én economisch terrein succesvol zijn, in de spotlights gezet.
Dit jaar zet De Maatschappelijke MeerWaarde bijzondere start-ups uit de regio in het zonnetje. De drie inspirerende jonge bedrijven die DMMW extra aandacht geeft zijn: DROOM! Beuningen, Stadsboom en Happy Dish.

Finalisten

De prijswinnaars van de afgelopen jaren waren: Holland Food Service (2013), Modderkolk (2014) en Banken Champignons (2015). Ook in 2016 zijn er weer inspirerende bedrijven die een gooi doen naar de MVO Award.

  • 2dA

De missie van 2dA is om naar 100% papierloze organisaties toe te werken. Om deze innovatieve missie te bereiken biedt 2dA onder andere sociale werkplekken aan en zetten zij zich actief in om het imago van mensen met een arbeidsachterstand te verbeteren.

  • Radboudumc
    Het Radboudumc wil graag voorop lopen op het gebied van duurzame, innovatieve en betaalbare zorg, zodat persoonsgerichte zorg van hoge kwaliteit betaalbaar en toegankelijk blijft. Met initiatieven als Food4Care, duurzame dienstkleding, revisie van anesthesie-apparatuur en de oprichting van een interne digitale marktplaats geef het Radboudumc invulling aan haar beleid.
  • Scholten Awater

Scholten Awater heeft op strategisch niveau een uitgebreid MVO-beleid opgesteld, wat wordt doorgevoerd in de gehele organisatie. Zo werken zij onder andere samen met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen om kwetsbare doelgroepen een baan te bieden en wordt regelmatig ICT-apparatuur aan goede doelen geschonken

Uitreiking 13 juni 2016
Het officiële programma vindt plaats tussen 17.30 en 19.00 uur in Theater ’t Mozaïek in Wijchen. Als onderdeel van het gevarieerd programma worden de finalisten nader voorgesteld en de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt. Na afloop van de uitreiking is er een netwerkborrel waar ondernemers uit de regio elkaar ontmoeten.

Meer informatie over het programma en de finalisten is te vinden op onze website en op social media. Aanmelden voor het bijwonen van de uitreiking kan via onze website: www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl.