De politie doet nader onderzoek naar een mishandeling in een cafe in de Van Welderenstraat zaterdagnacht 30 april rond 00.40 uur. Een cafebezoeker zou een man tegen het hoofd hebben geschopt. Het slachtoffer, een 47-jarige Nijmegenaar, was enige tijd buiten bewustzijn en is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij bleek ernstig letsel aan zijn hoofd te hebben opgelopen.

De verdachte is niet veel later aangehouden. Politieagenten gingen na de melding ter plaatse en ontfermden zich over het slachtoffer, andere agenten keken op basis van de doorgegeven informatie in de omgeving uit naar de verdachte. De 24-jarige Nijmegenaar was al snel gevonden en werd aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

De politie startte meteen met een onderzoek. Van het slachtoffer is een eerste aangifte opgenomen en agenten spraken met diverse getuigen. De 24-jarige verdachte blijft langer vastzitten en wordt verhoord. Het politieonderzoek naar de toedracht is nog volop gaande.