Donderdagavond 28 april is op het Beetsplein in Nijmegen een vrouw in haar woning overvallen. Twee onbekende gemaskerde daders drongen de woning binnen en doorzochten het pand. Rond 00.15 drongen twee mannen met hun bedekte gezicht, na aanbellen de woning binnen.

De vrouw werd overmeesterd en de daders doorzochten de woning naar geld. Zonder buit zijn de daders vertrokken, waarop het 32-jarige slachtoffer de politie alarmeerde. De vrouw deed aangifte; politieagenten van Forensische opsporing en de Districtsrecherche hebben een rechercheonderzoek in de woning ingesteld.

Getuigenoproep
Lokale agenten hebben in de buurt gezocht direct na de melding. Mocht u de politie nog niet gesproken hebben maar wel mogelijk bruikbare informatie? Neem dan contact op met het overvallenteam via het algemene nummer 0900-8844.