Op 2 mei start het OndernemersPunt. Hier kunnen ondernemers met al hun vragen aan de gemeente terecht. Variërend van hoe vraag ik een terrasvergunning aan, wat mag er volgens het bestemmingsplan, tot aan hoe kom ik aan kapitaal of overbrug ik een financieel moeilijke periode. Het OndernemersPunt start in de vernieuwde Stadswinkel, Mariënburg 30.

Het OndernemersPunt verbetert de service aan ondernemers. Nu kunnen ondernemers naast  alle vragen over praktische zaken (zoals vergunningen, bestemmingsplannen en regelgeving) op dezelfde plek terecht voor financiële vraagstukken. Een adviseur van het OndernemersPunt beantwoordt vragen, denkt mee of brengt (startende) ondernemers in contact met de juiste persoon. Dit kan binnen de gemeente zijn, maar ook bij  belangenorganisaties in de stad en regio.

Wethouder Werk, Inkomen, Economie en Toerisme Turgay Tankir: “Het OndernemersPunt is dé plek bij de gemeente Nijmegen voor alle ondernemersvragen. Adviseurs van het OndernemersPunt helpen zowel gevestigde ondernemers als starters om de juiste verbindingen te leggen. Elke ondernemer kan er snel gemeentelijke zaken regelen en kennis opdoen”.

Bij het OndernemersPunt kan iedereen terecht voor vragen over:

  • Het starten van een eigen bedrijf
  • Vergunningen
  • Bestemmingsplannen
  • Financiële vraagstukken
  • Wetten en regelgeving
  • Ondernemersnetwerken
  • Bedrijfslocaties

Meer informatie en een afspraak maken: www.nijmegen.nl en 024-3299800.