In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 maart, omstreeks 00.30 uur, is een woning aan de 22-straat in de wijk Hegdambroek in Nijmegen beschoten. Er raakte niemand gewond. Enkele weken geleden werden in dezelfde straat twee auto’s in brand gestoken. Of deze twee zaken met elkaar te maken hebben wordt onderzocht.

Er waren meerdere meldingen bij de politie binnen gekomen. De politie startte direct met het onderzoek en zette de omgeving af. Onderzoek heeft uitgewezen dat er meerdere malen op de woning is geschoten. Vast staat dat dit vanuit een auto is gedaan. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden en zet het onderzoek voort.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.