Op donderdag 10 maart staat Jochen Otten op het podium in het Lindenberg Theater om 20:30 uur. ‘Met temperaturen tussen de 4 en 18 graden kan de zon doorbreken maar er is ook kans op neerslag.’ Dan weet je nog niet waar je aan toe bent. Met droge humor slingert Jochen Otten je van hoge naar lage drukgebieden. De verwachting is dat hij hier en daar wat buiig zal zijn, met zo nu en dan heldere lucht.

Otten stelt dat liefde een keuze is en kiest er voor om bij zijn vrouw te blijven: kost wat kost. Die keuze levert lachwekkende frustraties op, schaamtes, zinloze verhuizingen, vluchtgedrag, diepe beledigingen en het gevoel van gevangenschap. Jochen bewijst dat ondanks alles, de keuze voor elkaar de enige juiste is. Een voorstelling over de schoonheid van samen oud worden. Jochen Otten  is onder meer bekend van het succesvolle sketchprogramma ‘Sluipschutters’, dat hij samen met vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak en Leo Alkemade  maakt. ‘Overwegend droog’ is alweer zijn zesde soloprogramma.

 Camedy.nl over zijn vorige show ‘Jochen on ice’:

“Jochen Otten laat zien een zeer constante cabaretier te zijn. Constant gaat hij voor de niet-clichématige verhaallijn. Constant valt alles op zijn plek en constant weet hij ook nog gewoon een hoge lachdichtheid te halen. Jochen Otten is een cabaretier die meer bekendheid verdient dan hij nu heeft.” Kaartjes zijn te koop op www.delindenberg.com. Entree bedraagt € 17,50 of € 16,- voor studenten, CJP-pashouders en 65-plussers.

Foto gemaakt door: Jostijn Ligtvoet Fotografie