In Wijchen zijn maandagnacht vier auto’s in een straat uitgebrand. De politie sluit brandstichting niet uit en doet onderzoek. De eerste brandmelding werd gedaan in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 01.30 uur door buurtbewoners van De Ververt. Er werden knallen gehoord waarna er een geparkeerde taxibus in brand bleek te staan. Kort daarop ontstond er ook brand in nog drie in de nabijheid geparkeerd staande auto’s.

De brandweer moest eraan te pas komen om het vuur te blussen. De politie houdt in de loop van de dag een buurtonderzoek en hoopt zo meer informatie te kunnen krijgen over het ontstaan van de brand. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht zich te melden.

De politie is bereikbaar via het meldformulier op de website of op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan meld misdaad anoniem op telefoonnummer 0800-7000.