In Nijmegen in de wijk Dukenburg, wordt op 4 maart een nieuw restaurant geopend. Een unieke locatie om onbeperkt te kiezen uit de lekkerste tapas. Avondvullend Bourgondisch genieten is het motto van deze nieuwste aanwinst in Nijmegen. De verbouwing is inmiddels begonnen en daarom is het tijd om dit restaurant een welgepaste introductie te geven.

Het eten

Bij Brasserie ’t Zusje weten ze waar ze goed in zijn, en daar concentreren ze zich op: het bereiden van de lekkerste tapas gerechten.  Bijvoorbeeld de voorgerechten zoals de carpaccio volgens Zusje-recept of het in spek gebakken geitenkaasje met honing-tijm saus. Als hoofdgerecht het ossenhaaspuntje Thai-Stijl of de gebakken zalm met groenterisotto en tomatensaus. En als afsluiter nog vele lekkere desserts van de kaart,  waaronder de klassieker onder de Zusje aanhangers: de Bastogneparfait met een drupje karamelsaus. Onze gasten kunnen kiezen uit ruim 55 verschillende tapas.

Het concept

Het restaurant, gevestigd in een monumentaal landhuis tussen eeuwenoude platanen omringd door een prachtig parkje, is een plek waar je je op je gemak voelt. Een warme inrichting met veel ornamenten, oude schilderijen, prachtige kroonluchters en gastvrije bediening. Romantisch dineren of even bijpraten met je vrienden of vriendinnen – Brasserie ’t Zusje is er voor iedereen die van kleine tapasgerechten houdt. Op de placemat, die dienst doet als menukaart, staan de gerechten. Per ronde kan iedere gast 2 gerechten bestellen die daarna door ons keukenteam vers worden bereid. Het aantal rondes dat de gast kan bestellen is onbeperkt.

De ondernemers

De horecaondernemers Ger en Wendy van der Laan zijn de trotse eigenaars van Brasserie ’t Zusje in Nijmegen. Er zijn inmiddels al een aantal Zusje restaurants welke voornamelijk in Noord-Brabant zijn gevestigd. De vestiging in Cuijk is ook eigendom van dit ondernemerspaar. “Er bestaat eigenlijk niets soortgelijks in Nijmegen, natuurlijk zijn er wel meer restaurants die tapas serveren, maar bij ons kan de gast de gehele avond blijven genieten zonder tijdsdruk. Iedere tafel wordt maar één keer gereserveerd voor die avond.” ‘Brasserie ’t Zusje is er voor mensen die naast lekker eten ook gewoon het gevoel willen beleven van een avondje uit zijn. Dat zie je terug in de grote verscheidenheid aan gerechten waaruit je kan kiezen, maar ook in het interieur en in de bediening.