Een 61-jarige vrouw uit Nijmegen is gisteren aan het einde van de middag gewond geraakt toen zij met haar fiets kwam te vallen, nadat twee meiden op een scooter haar tas hadden geprobeerd te stelen. De politie is op zoek naar getuigen. Het incident vond plaatst omstreeks 16.45 uur op de Dobbelmanweg in Nijmegen. De vrouw fietste over de Dobbelmanweg toen zij van achteren hoorde roepen. Zij ging aan de kant zodat de bromfiets er voorbij kon. Op de bromfiets zaten twee jongen meiden.

Degene die achterop zat probeerde de tas van de vrouw uit haar hand te rukken. Dit lukte niet, ook niet toen het meisje dat stuurde, gas gaf. Hierdoor kwam de 61-jarige vrouw te vallen. Het slachtoffer raakte gewond aan haar ribbenkast en knieën.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.