Een 29-jarige man uit Nijmegen is vrijdagavond 6 november bij de Rabobank op winkelcentrum Dukenburg belaagd door een aantal onbekende jongens. De politie zoekt contact met een aantal specifieke getuigen die in de buurt waren. De man stond tussen 18.15 en 18.30 uur bij de bank, toen hij plotseling van achteren aan zijn kleding getrokken werd en daardoor uit balans raakte en ten val kwam.

Op de grond kreeg de man meerdere klappen te verwerken. Er stonden meerdere jongens om hem heen. Het is niet duidelijk of één of meer jongens de man geslagen hebben en ook is niet duidelijk wat precies hun intenties waren. De man zag kans op te staan en is hard weggerend richting het station, waar hij in zijn auto stapte en wegreed. Daarna is de politie gealarmeerd.

Contact gezocht met meisje en man en vrouw met hond

De 29-jarige man heeft een aantal mensen gezien die mogelijk getuige geweest zijn van wat hem overkomen is en/of de bewuste groep jongens gezien hebben. Ten eerste liep op enig moment een meisje of jonge vrouw voorbij, die aangesproken werd door een aantal jongeren, maar hier niet op reageerde en doorliep. Of het om dezelfde jongeren gaat die de man belaagd hebben bij de Rabobank is nog niet duidelijk.

Ook stonden er een man en een vrouw in de buurt met elkaar te praten, waarbij de vrouw een bruine hond bij zich had. De politie wil graag in contact komen met zowel het meisje/jonge vrouw, als de man en vrouw met hond. Ook verklaringen van andere getuigen die mogelijk iets gezien hebben van dit voorval zijn uiteraard heel welkom. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.