Van 25 tot en met 27 september 2015 viert de Lentse Lawn Tennisvereniging LLTV dat er vier decennia geleden gestart werd met tennis in Lent. Ooit begonnen als een klein clubje tussen de weilanden, is LLTV nu uitgegroeid tot een bruisende vereniging met een mooi nieuw park, 10 banen en ruim 700 leden uit Lent en omgeving. LLTV is een club waar gezelligheid en competitie hand-in-hand gaan. Naast het grootste tennistoernooi (LOT) uit de wijde omgeving worden er ook veel toernooien, competities en avonden georganiseerd waarin oude en nieuwe leden met elkaar kunnen spelen, elkaar leren kennen en een drankje kunnen drinken op het terras of aan de bar.

Gezelligheid en competitie ontmoeten elkaar op de eerste avond van het feestweekend met het Ludiek Lustrum Toernooi op de Vrijdagavond. Een toernooi waarin de leden op een bijzondere manier worden uitgedaagd op de baan én daarbuiten met een leidende rol voor het getal 40. Op de zaterdagavond vieren de leden en genodigden het lustrum met een avond vol live muziek, een hapje en een drankje en blijven de tennistassen thuis. Zoals gebruikelijk bij LLTV gaan de tafels snel aan de kant en is de dansvloer vlug geopend.

Op zondagochtend starten we met een lustrum-jeugdtoernooi en aansluitend een tennisclinic gegeven door Edwin Elzinga. LLTV was in 2014 genomineerd als beste tennisvereniging van Nederland en ontving de oorkonde De Zwarte Tulp uit handen van Marcella Mesker. De oorkonde ontving de club voor haar betrokkenheid bij het ontwikkelen van een sport combinatiepas voor alle schoolgaande jeugd uit Lent om sporten en bewegen zo toegankelijk mogelijk te maken. Ook in 2015 liet LLTV haar maatschappelijke betrokkenheid zien door geld in te zamelen voor Artsen zonder Grenzen. Het feestweekend wordt daarom zondagmiddag afgesloten met de afronding van de sponsoractie voor Artsen zonder Grenzen genaamd `Met Ballen`.

Iedereen is van harte welkom om dit weekend (of op een ander moment) te komen kijken bij één van de toernooien voor een mooi potje tennis, de tennisclinic of een drankje op het zonovergoten terras. Wie weet pakt het LLTV virus jouw ook en tennis je mee met één van de vele competities, gezelligheidstoernooien voor je wekelijkse lichaamsbeweging op onze banen. Bij LLTV kun je 365 dagen per jaar tennissen en dat blijven we ook de komende 40 jaar zeker doen! Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.lltv.nl.