Op maandag 5 oktober 2015 openen wij het donateursconcert vanaf 19.30 uur met koffie / thee. Een paar dagen later (8.10.15) begint een koorreis naar Krakau (Polen). Daar staan vier concerten op het programma. Een selectie van dat programma wordt vanavond voor u gezongen. Onze vaste professionals Dion Ritten (dirigent) en Roland Aalbers (pianist) begeleiden de 80 mannen. Zij zijn verdeeld over vier stemgroepen: bassen, baritons, tenoren 1 en 2. Het concert begint om acht uur.   

Na het concert maakt het koor plaats voor een gastoptreden van  het vocaal damesensemble Puur met Noten (5 dames: sopraan, mezzosopranen, eerste en tweede alt). Het ensemble heeft in 2012 de tweede prijs tijdens het KOPfestival in Musis Sacrum in Arnhem gewonnen. Meestal heeft het ensemble negentiende en twintigste eeuwse Europese Klassieke muziek op het programma staan.

De avond wordt – heel toepasselijk – afgesloten met een kleine proeverij van Poolse drankjes. Locatie: Kandinsky College, Malderburchtstraat 11, Nijmegen (wijk Hatert). Aanmelden kan via pm-kznm@live.nl, via de leden en ook via telefoon-nummer 06 410 46 435. Zij rekenen dan op u. De entree bedraagt €7.00 per persoon, dit is inclusief een programma, gratis koffie en thee met iets lekkers en een consumptiebon. Betalen kan aan de kassa in Kandinsky.

Donateurs zijn gratis. Donateur worden? Dat kan al vanaf  € 25,00 en hoort u er helemaal bij. Philip van Vliet / 06 410 46 435.