Warning: copy(/home/online1x/public_html/websites/nieuwswebsites/nijmegenleeft/wp-content/wflogs//GeoLite2-Country.mmdb): failed to open stream: Permission denied in /home/online1x/public_html/websites/nieuwswebsites/nijmegenleeft/wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceClass.php on line 2036
Zweeds jeugdinternational Sam Lundholm voor 3 jaar naar N.E.C. — Nijmegenleeft.nl

De Zweedse Sam Lundholm heeft dinsdagochtend een contract voor drie jaar met een optie tot een extra jaar getekend bij N.E.C. De 21-jarige vleugelaanvaller wordt overgenomen van AIK Fotboll uit Zweden.

De in Stockholm geboren Sam Lundholm begon zijn carrière bij de club waar hij tot nu toe speelde: AIK Fotboll. Nadat Lundholm daar de jeugdopleiding doorliep, stroomde hij in 2013 door naar de eerste selectie van het Zweedse team. In juni 2015 debuteerde Lundholm voor het nationale team van Zweden onder 21 jaar.

Talentvolle flankspeler
Bart van Ingen, algemeen directeur N.E.C. over de komst van Lundholm: “We hadden Sam al een tijdje in het vizier. Het is een talentvolle, linksbenige flankspeler die op zowel rechts als links kan spelen. Hij heeft aangegeven heel graag voor N.E.C. te willen spelen en zich hier te willen ontwikkelen. We zijn blij dat we hem die kans kunnen geven!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.