De ‘Welkom in Nijmegen’ campagne van D66 Nijmegen rondom de studentenintroductie leverde in zes dagen inmiddels ruim 25 aanmeldingen op. ‘Een record’, aldus Olaf Michielse, penningmeester van D66 Rijk van Nijmegen. ‘De campagne is vorige week maandag van start gegaan en het aantal aanmeldingen tijdens de eerste dagen overtreft nu al alle voorgaande jaren, terwijl de HAN-introductie komende week nog gaat beginnen.’

Welkom in Nijmegen
D66 Nijmegen pakt dit jaar fors uit tijdens de introductieweken met de campagne ‘Welkom in Nijmegen’. Michielse: ‘We heten alle nieuwe studenten graag van harte welkom met een positieve boodschap. D66 is een actieve lokale partij en was de grootste partij in Nijmegen bij de laatste twee verkiezingen. Daarnaast hoort D66 als dé onderwijspartij natuurlijk goed zichtbaar te zijn bij alle de nieuwe studenten in Nijmegen.’

‘Er is veel interesse voor D66. Het ledental groeit nog steeds en dat willen we graag versnellen.’ D66 Rijk van Nijmegen groeide de afgelopen twee jaar fors naar ruim 600 leden. Landelijk groeide D66 van 10.000 leden in 2007 naar ruim 25.000 leden eind 2014.

D66 Young Professional Debattraining
Michielse: ‘Het D66-lidmaatschap is heel waardevol voor studenten. We bieden niet alleen de mogelijkheid om in korte tijd kennis te maken met de lokale politiek, we helpen je ook je te ontwikkelen met bijvoorbeeld debatteren, argumenteren en jezelf presenteren.’ Zo kunnen alle nieuwe studenten die zich nu bij D66 Nijmegen aanmelden zich direct gratis inschrijven voor de D66 Young Professional Debattraining: een serie van drie debattrainingen van D-Loquentia, gegeven door debatprofessionals van D66.

De introductiecampagne loopt nog tot vrijdag 28 augustus, dan eindigt de HAN introductie. Op nijmegen.d66.nl is meer informatie over de campage ‘Welkom in Nijmegen’ te vinden.