Op 17 september start voor de allereerste keer in Gelderland Zuid de workshop Rigpa Meditatie.

In het Tibetaans Boeddhisme is Rigpa de hoogste meditatievorm. Deze meditatie is zeer diepgaand van karakter en wordt zelden gegeven. Het leert de deelnemers eenheid te ervaren met alles om hen heen. Dat geeft meer rust en verdiept de kijk op het leven. De workshop staat open voor iedereen die Eenheid wil ervaren, regelmatig thuis wil oefenen en die 10 minuten stil kan zitten.

Docent van deze cursus is Petra Verhoef. Petra werkte jarenlang als IT-projectmanager bij grote organisaties in Nederland. In 2007 kwam ze in aanraking met Tibetaans Boeddhisme en was hier meteen door gegrepen. Na enkele jaren kreeg zij van haar leraar Tulku Lobsang Rinpoche (www.tulkulobsang.org) toestemming om Rigpa meditatie te gaan geven. Tulku Lobsang Rinpoche staat in direct contact met de Dalai Lama.
De toestemming wordt zelden aan niet-Boeddhisten verleend. In Nederland is Petra één van de weinige erkende Rigpa-docenten. Petra woont in Boven-Leeuwen.

De workshop omvat 5 lessen en vindt plaats bij Centrum De Laurier in Alphen.

Meer informatie over Rigpa en deze unieke meditatievorm is te vinden op:
Website: www.rigpameditation.nl