Op 19 september a.s. is het zover. In wijkvoorziening de Klif zal de Hattrickband optreden met enkele acts en een gevarieerd muziek repertoire van la bamba, tot game muziek tot Stairway to Heaven. Kortom een gezellig avondje uit voor jong en oud, voor ieder wat wils met een vleugje humor.

De band bestaat uit 10 leden met een niet alledaagse instrument bezetting. Zo zijn er diverse gitaren, een drumstel, marimba en xylofoon, maar ook trompet en klarinet. Samen zorgen ze voor een uniek geluid. Er wordt een gastoptreden verzorgt door de Klepperboys en ook de leerlingen van Hattrick Percussion zullen enkele nummers meespelen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website www.hatrickpercussion.nl of like ons op facebook voor meer informatie. Het concert start om 20.00, de zaal is open vanaf 19.30. Kaart verkoop: voorverkoop 3 euro, aan de deur 4 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.