De vierde editie komt eraan, nog twee kansen om in de grote finale van De Grote Movie Machine Filmquiz in november te staan.

Op donderdag 3 september is de vierde editie van De Grote Movie Machine Filmquiz. Wederom een mooie gelegenheid voor iedereen die in de herkansing wil, voor nieuwe uitdagers en natuurlijk voor de winnaars van de eerste drie edities om hun titel te verdedigen. Ook deze keer zijn er weer mooie filmprijzen te winnen.

Uit ieder kwartaal komt een ronde winnaar die zich plaatst voor de grote finaleronde op vrijdag 27 november 2015. En de winnaar van die finale plaatst zich meteen weer voor de grote finale van 2016.

Teams BaldDave, Awesome Welles en FC Lohako, de winnende teams van de eerste drie edities, hebben zich al geplaatst voor de finaleronde in november 2015. Maar daar moeten nog wel twee teams bij…. Waag een kans en zet de data in de agenda.
Teams tot maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf een team samenstellen. Heb je al een team samengesteld kun je dat van tevoren melden op info@moviemachine.nl o.v.v. filmquiz. Wacht niet te lang. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol!

De quizvragen worden ook bij de komende edities gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. De vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken. Tussen de quizrondes worden er leuke korte films en clips vertoond en de bar is de hele avond geopend voor het nathouden van de hersencellen. Het moet ook vooral een leuke en gezellige avond zijn.
Locatie: DroomVillaLux, Gouden Zaal – Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen

De Movie Machine Filmquiz begint steeds precies om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30) en duurt tot uiterlijk 23.30
Entree: € 9,-/Studenten € 7,50
Vooraf aanmelden kan op info@moviemachine.nl

Editie 4: donderdag 3 september (let op: een gewijzigde dag en datum)
Editie 5: vrijdag 27 november – deze editie is de grote finale van het jaar waarin de winnaars van de finales van editie 1 t/m 4 tegen en de ronde winnaar van de vijfde editie tegen elkaar uitkomen. Tijdens die editie zijn er natuurlijk ook weer zaalrondes voor de overige teams.